🚚 Lynhurtig levering

✅ Gratis fragt over 1.000 kr.

🇩🇰 Dansk design

Handelsbetingelser

 

Apollo Media
MyTee.DK
Otto Pedersvej 1
6960 Hvide Sande
9731 1946
info@apollomedia.dk

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Apollo Media/MyTee.DK tager imod online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr, den del betaler vi.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Apollo Media/MyTee.DK benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering

Vi leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage.
Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted så vidt muligt første hverdag.
Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.
Vi leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.
Alle varer leveres med DAO til pakkeshop.
Levering til tiden forudsætter, at DAO overholder deres leveringstidpunkter.
Kommer en pakke retur til MyTee.dk grundet en fejl i adresse/forkert oplyst adresse, opkræver vi 40 kr.
til at dække en ny fragt for at skulle fremsende ordren igen. Også selvom ordren er leveret fragtfrit.

Ved manglende afhentning af fremsendte pakker i pakkeshoppen inden afhentningsfristens udløb, får vi pakken retur. Vi opkræver da et fragt og ekspeditionsgebyr på 75 kr som fratrækkes returbeløbet.

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på fejlbehæftede varer fra vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.
Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 7 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@apollomedia.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Apollo Media/MyTee.DK at vurdere varens stand. Hvis varen er brugt/prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Er der fejl, eller ønsker du blot at ombytte en vare, så kontakt os altid inden returnering af varen:

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation, herunder gælder ikke falmning af printet eller tøjet hvorpå det er monteret. Reklamation skal meddeles til Apollo Media/MyTee.DK senest 48 timer fra modtagelsen af varen. Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.
Apollo Media/MyTee.DK dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til vores lager:
Apollo Media/MyTee.DK
Otto Pedersvej 1
6960 Hvide Sande

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt.
Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Apollo Media/MyTee.DK.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@apollomedia.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.